Anita Spreekt

 Anita Spreekt

 


Anita Middelkoop is intercultural management specialist, aangesloten als Associate Partner bij Hofstede Insights, een wereldwijde Cultuur & Strategie Advies organisatie (www.hofstede-insights.com). Ze begeleidt zowel internationaal opererende organisaties als organisaties in Nederland die werken in multiculturele teams. 

Anita staat bekend als een energieke en dynamische spreker en trainer. Ze spreekt regelmatig bij managementsessies, seminars of als keynote op evenementen. 

Keynote


Je organiseert een conferentie, een klantendag of bijvoorbeeld de interne aftrap van een belangrijk programma... én je zoekt daarvoor een inspirerende keynotespreker.
Anita biedt de deelnemers op een inspirerende manier eye-openers over de impact van cultuur op gedrag, het eigen gedrag en het enthousiasme om ermee aan de slag te gaan.

Seminar


Je zoekt iemand die je collega’s of relaties kan bijscholen. Je wilt mooie inzichten, enthousiasmerende interactie, en uiteindelijk een mooie leeropbrengst.


Anita levert op deze dag een mooie mix van educatie en inspiratie.

Managementsessie


Je wilt als managementteam nadenken over culturele diversiteit, bijbehorend leiderschap, verandering of impact van cultuur op gedrag in je organisatie. Je zoekt iemand die gedegen kennis inbrengt, die faciliteert en helpt om een creatieve vertaalslag te maken van theorie naar praktijk.

Copyright © Alle rechten voorbehouden